Klankschalen

Wat doen klankschalen nou precies?

Klankschalen geven een zuivere, diepe klank die lang hoorbaar is. Een mooie klank rijk aan harmonische boventonen. Daarnaast is de klanktrilling duidelijk te voelen in het lichaam.
Klankschalen staan bekend om hun helende eigenschappen. Je hoeft er niet in te geloven of er iets voor te doen. De schalen doen eenvoudig hun werk.

Elke vorm van energie bestaat uit trilling. Dus ook geluid.
Wij gaan heel makkelijk mee in de heilzame energie van deze klankschaaltrillingen doordat wij voor 70% uit water bestaan. Water is namelijk makkelijk in beweging te brengen en in staat om informatie op te slaan.
Klankschalen werken diep en krachtig. Ze kunnen niet alleen helpen bij het stimuleren van onze creativiteit, wilskracht en vertrouwen, maar ook helend werken in het loslaten van emoties, blokkades en het verwerken hiervan.
Wanneer de klanken van meerdere klankschalen op elkaar zijn afgestemd en iemand bespeelt deze klankschalen voor jou, dan ontstaat een prachtig “Klanken bad”. Je kunt je dan letterlijk onderdompelen in klanken, waarop je heerlijk kunt wegdromen!

AUTHENTIEKE KLANKSCHALEN

Zeldzaam en handgemaakt in Nepal

Je kunt bij ons terecht voor zeldzame handgemaakte klankschalen. Ze hebben een mooie volle diepe klank, die een lange tijd aanhoudt en goed voelbaar is. Deze klankschalen komen uit een verzameling van Himalayan Heart uit Hoenderloodie het resultaat is van een jarenlange zoektocht door Nepal! Ze bezochten zelfs de meest afgelegen streken, die alleen te voet bereikbaar zijn.

Zij voelden dat ze geen andere keuze hadden. Ze willen jou alleen het beste van het beste bieden.
Alle klankschalen in onze verzameling hebben zij zelf met zorg geselecteerd in Nepal, vanaf 2003. Elke klankschaal heeft zijn eigen verhaal. Zo hebben wij bijvoorbeeld zeldzame klankschalen weten te bemachtigen uit het nauwelijks toegankelijke Mustanggebied. En speciaal ritueel vervaardigde klankschalen: de Moonbowls. Maar welke klankschaal je ook kiest. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Dat hoor je. En dat voel je!

Bij ons kunt u terecht voor klanktherapie en klankenbaden.

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@sakurabynature.nl of bellen naar 0591 619889